Smart Cleaning

Groene schoonmaak

“Allergieën zijn de meest voorkomende chronische ziekten in Europa. Allergieën voor stoffen in de lucht zijn de afgelopen decennia gestaag toegenomen en deze trend is nog lang niet ten einde. Dit geldt met name voor kinderen, die een hogere incidentie van allergische aandoeningen vertonen. Als dit zo doorgaat, zal tegen 2040 40% van de Europese bevolking een allergische aanleg hebben. De redenen voor deze gestage stijging blijven echter onduidelijk.”

 

Groene reiniging verwijst naar het gebruik van gezondheidsbewuste reinigingstechnieken en producten met milieuvriendelijke ingrediënten. Groene reinigingstechnieken en -producten vermijden het gebruik van chemisch reactieve en giftige reinigingsproducten die ademhalings- en dermatologische problemen veroorzaken. Bij groen schoonmaken draait het allemaal om het zorgen voor een gezondere leefomgeving binnenshuis. Bij groen schoonmaken gaat het echter niet alleen om het leveren van een keer per week schoonmaak, het gaat om het creëren van een mentaliteit waarom een ​​leefomgeving gezonder kunnen maken.

We promoten, geven informatie en leiden onze klanten, maar ook onszelf, verder op voor de nieuwste methoden en serviceverbeteringen in de groene schoonmaaksector. Huizen schakelen over op groene schoonmaakpraktijken om hun gezin en huisdieren te beschermen tegen giftige chemicaliën, allergenen en gevaarlijke dampen. Als u meer wilt weten over het onderwerp, neem dan contact met ons op en wij sturen u gedetailleerde informatie over aanbevolen reinigingsmiddelen en goede praktijken die u thuis kunt volgen.